Kom godt i gang

Kom godt i gang med MediaRadar

Et abonnement på MediaRadar gælder alle elever, lærere og andre medarbejdere på din skole, og jo flere der bruger MediaRadar, jo mere får skolen ud af et abonnement. Derfor anbefaler vi følgende for at komme godt i gang:

Gør opmærksom på skolens abonnement på MediaRadar

MediaRadar er målrettet kulturfag i udskolingen, men som overblik, inspiration og perspektivering er kildeportalen nyttigt i undervisningen for lærere på alle klassetrin. Giv derfor alle lærere og andre medarbejdere besked om skolens abonnement. 

Gør eleverne direkte opmærksom på muligheden for at bruge MediaRadar til at finde journalistiske kilder til opgaveskrivning, forstå medier, arbejde med kilder og som mulighed for at følge med i mediernes dækning af Danmark og Verden. Alle brugere kan gemme artikler i et personligt arkiv på MediaRadar.

Skriv om MediaRadar på Skoleintra, Aula etc., så forældre kan støtte op om brug af MediaRadar i undervisningen.

Tilmeld dig MediaRadars ugentlige update

Alle lærere og andre interesserede opfordres til at tilmelde sig MediaRadar Update, som er vores ugentlige overblik over nyt indhold på MediaRadar – direkte i din indbakke.

MediaRadar Update er også en overskuelig og hurtigt måde at orientere sig i mediernes dækning af Danmark og Verden – udvalgt efter skoles læringsmål.

MediaRadar Update er åben for alle. Derfor er forældre og andre interesserede også velkomne til at tilmelde sig.

Gratis onboarding til MediaRadar

MediaRadar tilbyder gratis onboarding til alle skoler i form af et webinar på cirka 45 minutter. Vi giver en kort introduktion til funktioner mv. hvorefter der er mulighed for dialog og spørgsmål.

Er din skole interesseret i onboarding, så skriv til kontakt@mediaradar.dk og aftal nærmere.

Indhold

leveret af

Kontakt

+45 73 70 78 11

MediaRadar Update

Få opdateringer om indhold, nyheder og faglig inspiration direkte i din indbakke