Abonnement og prøveadgang

Prøveadgang

Skoler og andre institutioner kan prøve MediaRadar gratis og uforpligtende i 30 dage. I perioden vil der være adgang med UNI-login for alle skolens lærere og elever. 

For at bestille gratis prøveadgang skal vi have oplyst institutionsnummer, navn på skolen, samt navn, telefonnummer og mail på en kontaktperson til skolen. 

På grund af den uafklarede situation omkring covid-19 og skolernes genåbning, giver MediaRadar nu fri skoleadgang frem til 1. november 2021.

Den fri adgang er ikke betinget af efterfølgende køb eller nogen anden form for binding.

Få jeres gratis prøveadgang til alt indhold på MediaRadar. Klik her: 

Abonnement og priser

MediaRadar tilbydes som årligt abonnement til en skole. Et abonnement giver adgang for alle elever og medarbejdere på den pågældende skole.

Pris pr. år pr. skole eller institution kr. 3.450 (pris er ex. moms).

Betingelser

Et abonnement på MediaRadar gælder for 12 måneder fra aftalt begyndelse og fornyes herefter automatisk med samme periode, medmindre det opsiges senest 30 dage før abonnementsperiodens udløb. 

Opsigelse skal ske skriftligt til [email protected]  Der er ikke fortrydelsesret ved køb af digitalt materiale.  

I forbindelse med årlig fornyelse af abonnement forbeholder MediaRadar sig ret til at justere prisen i overensstemmelse med udviklingen i det generelle prisindeks.

Er skolen placeret på flere geografiske lokationer gælder et abonnement for en fysisk skoleafdeling (selvstændig geografisk placering). Dette gælder, hvor flere skoler er slået sammen, eller er en del af et administrativt fællesskab, eller hvor institutionen fra starten har placeret sine aktiviteter på flere geografiske lokationer.

Særlige forhold

Ønskes fælles aftale for flere skoler i samme enhed, alle skoler i en kommune, sektor eller lignende, så skriv til [email protected] 

Indhold

leveret af

Kontakt

+45 73 70 78 11

MediaRadar Update

Få opdateringer om indhold, nyheder og faglig inspiration direkte i din indbakke