Abonnement og prøveadgang

Prøveadgang

Skoler og andre institutioner kan prøve MediaRadar gratis og uforpligtende i 30 dage. I perioden vil der være adgang med UNI-login for alle skolens lærere og elever.

For at bestille gratis prøveadgang skal vi have oplyst institutionsnummer, navn på skolen, samt navn, telefonnummer og mail på en kontaktperson på skolen.

Jeres prøveadgang er ikke betinget af efterfølgende køb eller anden form for binding.

OBS! MediaRadar forlænger nu prøveadgangen, så skolen har fri prøveadgang resten af skoleåret (1. juli 2024). Adgangen er stadig ikke betinget af køb eller anden binding. Adgangen udløber automatisk efter endt prøveperiode. Adgang for PLC-ansvarlige og læringsvejledere

Er du PLC-ansvarlig eller læringsvejleder, så få fri personlig adgang her.Abonnement og priser

Et års abonnement på MediaRadar koster kr. 3.450,- (ex. moms). Abonnement omfatter hele skolen – alle årgange, fag, lærere og elever. 

Vælger skolen at tegne abonnement for 2 år, vil prisen være kr. 2.950,- (ex moms) pr år. Dvs. en samlet besparelse på kr. 1.000,- for 2 år. 

Ved bestilling af 2 års abonnement, vil betalingen fordele sig over to budgetår, medmindre skolen foretrækker at betale begge år samlet på én gang. 

Betingelser

Et abonnement på MediaRadar gælder for 12 måneder fra aftalt begyndelse og fornyes herefter automatisk med samme periode, medmindre det opsiges senest 30 dage før abonnementsperiodens udløb. 

Opsigelse skal ske skriftligt til abonnement@mediaradar.dk  Der er ikke fortrydelsesret ved køb af digitalt materiale.  

I forbindelse med årlig fornyelse af abonnement forbeholder MediaRadar sig ret til at justere prisen i overensstemmelse med udviklingen i det generelle prisindeks.

Er skolen placeret på flere geografiske lokationer gælder et abonnement for en fysisk skoleafdeling (selvstændig geografisk placering). Dette gælder, hvor flere skoler er slået sammen, eller er en del af et administrativt fællesskab, eller hvor institutionen fra starten har placeret sine aktiviteter på flere geografiske lokationer.

Særlige forhold

Ønskes fælles aftale for flere skoler i samme enhed, alle skoler i en kommune, sektor eller lignende, så skriv til kontakt@mediaradar.dk 

Indhold

leveret af

Kontakt

+45 73 70 78 11

MediaRadar Update

Få opdateringer om indhold, nyheder og faglig inspiration direkte i din indbakke