Data- og privatlivspolitik

Cookies

Når du besøger MediaRadar.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af det, der vises på siden. Oplysningerne anvendes til interne tekniske formål og statistik. Vi anvender ikke data til markedsføring. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet.  

Du finder en vejledning for sletning af cookies  her. 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: En unik IP-adresse og tekniske oplysninger om computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, hvilket land enheden er lokaliseret i, samt hvilke sider der klikkes på fra enheden. 

Websitet anvender cookies, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende, med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som for eksempel virus. 

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. 

MediaRadar.dk benyttes Cloudflare Web Analytics Beta, der indsamler oplysninger om besøg og færden på hjemmesiden. 

Du kan se Cloudflares privatlivspolitik her.

Overblik over Tredjepartscookies

Websitet gør brug af tredjepartskomponenter, der involverer andre virksomheder. Ved placeringen af disse tredjepartscookies, indsamles der oplysninger om din brug af vores site og teknisk information om din enhed med det formål at udarbejde statistik på dit besøg. 

Navn Funktion Udløber
PHPSESSID Der bruges PHP på websiden og denne cookie bruges til at holde styr på sessioner. Når browser-sessionen afsluttes
__cfduid Dette er en cookie som Cloudflare sætter for at registrere besøg på siden. Det er beskrevet mere i dybden her. Efter 24 timer
module-manager-time-0 Denne cookie gemmer valg, den besøgende har foretaget sig under besøg på websiden. Det er pluginet Toolset Module Manager, der sætter denne cookie. Efter 365 dage
module-manager-time-1 Denne cookie gemmer valg, den besøgende har foretaget sig under besøg på websiden. Det er pluginet Toolset Module Manager, der sætter denne cookie. Efter 365 dage
wordpress_test_cookie WordPress placerer denne cookie for at tjekke, om det er muligt at placere cookies. Når browser-sessionen afsluttes

Persondata

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række informationer, som beskrevet i foregående. Det sker for eksempel ved almindelig tilgang af indhold.

Når du kontakter MediaRadar

Websitet gør brug af tredjepartskomponenter, der involverer andre virksomheder. Ved placeringen af disse tredjepartscookies, indsamles der oplysninger om din brug af vores site og teknisk information om din enhed med det formål at udarbejde statistik på dit besøg. 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, som er nødvendigt i forhold til formålet med behandlingen af personoplysninger. Perioden afhænger således af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaringen. Vi behandler dine oplysninger så længe, det er nødvendigt i forhold til behandlingsformålet. Når oplysningerne ikke længere er nødvendige, sletter vi dem. Der vil dog kunne være særlige forhold eller lovgivning, der nødvendiggør, at oplysninger opbevares længere, for eksempel er det et lovkrav, at faktura og regnskabsmateriale opbevares 5 år.

Videregivelse af oplysninger

Personoplysninger videregives til de medarbejdere hos MediaRadar, der har et arbejdsbetinget behov for at kunne tilgå oplysningerne. Personoplysninger videregives ikke til tredjeparter. 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. 

Indsigt og rettigheder

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. 

Henvendelse herom kan ske til [email protected]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. 

Oversigt over dine rettigheder:

  • Du har ret til indsigt i, hvilke personoplysninger, der behandles om dig 
  • Du har ret til at få rettet urigtige eller forkerte oplysninger om dig 
  • Du har ret til at få slettet dine personlige oplysninger, hvis de én af en række betingelser fra databeskyttelsesforordningen, er opfyldt 
  • Du har ret til begrænsning af behandling 
  • Du har i visse tilfælde ret til at få udleveres dine personoplysninger for at overføre dem til anden part 
  • Du har ret til at gøre indsigelse mod behandling 
  • Du har ret til ikke at være genstand for automatisk afgørelse  

Data fra Styrelsen For IT og Læring (STIL) og databehandleraftale

MediaRadar indsamler, opbevarer og behandler ikke persondata på elever, lærere eller andre brugere af mediaradar.dk.  

MediaRadars abonnementsaftaler omfatter ikke enkeltpersoner eller klassetrin. Abonnementer oprettes og administreres til samlede enheder (skoler, institutioner, kommuner) via institutionsnummer.  

Skoleabonnement og brugeradgang til MediaRadar administreres af STIL via aftale om UniLogin. Aftalen med STIL (Giv Adgang) omfatter ikke, at STIL deler persondata på enkeltbrugere (lærere, elever eller andre) med MediaRadar.  

MediaRadar har dermed ikke adgang til navne, årgang, kontaktoplysninger eller øvrige persondata. MediaRadar har desuden ikke adgang eller oplysninger om elevens UniLogin brugernavn eller adgangskode hos STIL. 

Du kan læse mere om, hvorfor og hvordan MediaRadar ikke har adgang til persondata på elever og andre brugere via UniLogin ‘Giv adgang’ på STIL’s (Styrelsen For IT Og Læring) hjemmeside her.

 

Databehandleraftale

I henhold til ovenstående aftale med STIL, er MediaRadars adgang til persondata meget begrænset. Funktionerne på MediaRadar kræver samtidig ikke særlig databehandling. Omfang og karakter af databehandling er beskrevet nærmere i vores databehandleraftale.  

Databehandleraftalen kan læses og downloades som Pdf her.

Aftalen træder automatisk i kraft, når der indgås aftale om abonnement eller prøveabonnement. Aftalen ophører på samme måde, efter opsigelse eller udløb af abonnementsperiode. Aftalen kan, såfremt en part ønsker det, downloades og underskrives af begge parter (MediaRadar Aps. / kunden). 

Ovenstående politik er udarbejdet i konsultation med Styrelsen For IT og Læring, Datatilsynet og Wahlgren IT.

Udgiver:

MediaRadar Aps. CVR: 41096489  
Ellemarksvej 33 
DK-8000 Aarhus C 
Tlf: 73707811 
E-mail: [email protected]  

Indhold

leveret af

Kontakt

+45 73 70 78 11

MediaRadar Update

Få opdateringer om indhold, nyheder og faglig inspiration direkte i din indbakke